Leerkracht groep 3

03-09-2021
Wegens ziekte van een collega

Wegens ziekte van een collega zoeken wij

een leerkracht voor groep 3

Ben jij een (aanstaande) leerkracht die ….
zich op z'n plaats voelt in groep 3 en het een uitdaging vindt om kinderen te begeleiden en te enthousiasmeren in het leesproces en de groei naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? En wil jij je op een betrokken wijze inzetten voor de leerlingen van deze groep en voor de schoolgemeenschap in het algemeen? Dan zoeken we jou!

In groep 3 geven wij klassikaal onderwijs, waarbij we oog hebben voor de individuele leerling.  Het verwerken van de lesstof doen we vaak in groepen en hoeken.
De vacature betreft de maandag en de dinsdag en komt uit op een werktijdfactor van 0,5750.

We bieden  ….
  • een groep 3 met 21 leerlingen
  • collega's van twee groepen 3 waar je mee samenwerkt
  • een enthousiast team
  • een goede digitale infrastructuur
  • een nieuw en modern ingericht schoolgebouw
En verder….
werken we op school volgens de uitgangspunten van Positive Behaviour Support, een gedragsmodel dat wij Goed Gedrag noemen. Er is een goede werksfeer en we ervaren een hartelijke collegialiteit. Volgens de laatste peiling geven de collega's de school een 8.

Op onze website en op www.scholenopdekaart.nl  kun je een indruk krijgen van onze school en ons onderwijs. Als je bij ons wilt werken, dien je onze benoemingscriteria (zie website/beleid en protocollen) van harte te kunnen onderschrijven.

Voor meer informatie kun je één van onderstaande collega's mailen of bellen. De contactgegevens zijn:
Eline Sluijter, teamleider groep 3 en 4, e.sluijter@cbs-rehoboth.nl 06 12666512
Ronald Remmers, directeur, directie@cbs-rehoboth.nl, 06 42046114
Je motivatiebrief en CV met referentie dienen uiterlijk D.V. woensdag 15 september a.s. bij ons binnen te zijn. Deze kun je mailen naar directie@cbs-rehoboth.nl

Groeien doe je samen!